Flaming Soccer ball

dilluns, 5 de juny del 2017

Ejercicio táctico - Cobertura defensivo


Amb el equip amateur hem treballat aquesta setmana la cobertura defensiva, per reforçar als errors dels darrers partits que  mos han costat molt de gols. Esperam solucionar-lo.



Objectiu: Cobertura defensiva (conducció, regat, defensa i contraatac)

Material: 1 pilota, cons i dorsals

Grup: 8 jugadors




A davant d'una de les porteries del camp es dibuixen 3 zones, sent la més gran l'espai de defensa (20 metres d'amplada aproximadament). Al senyal, un dels jugadors atacants (color blau) surt amb la pilota controlada a través d'una conducció per intentar marcar gol.


En el moment que aquest jugador entra a la zona del mig els defenses poden començar la pressió, apropant qui es troba més proper al rival. El defensa lliure d'última ha d'estar atent per a realitzar el moviment tàctic defensiu de cobertura.
Si el defensa que pressiona aconsegueix robar, ha d'intentar marcar gol traspassant la línia "A" amb la pilota controlada. Cada vegada que finalitza d'una jugada s'inicia una altra des d'una de les tres posicions atacants diferents. Durant l'exercici s'alterna el paper de tots els participants.

L'activitat permet a l'entrenador fixar-se en l'orientació defensiva dels seus jugadors, la pressió intensa del defensa més proper empès pel moviment de cobertura, i l'execució del contraatac.

5 comentaris:

  1. Com se sol dir: "Sa millor defensa es un bon atac", i aquest exercici tàctic ho demostra. Si segui entrenant aixi, segur que no nomes les solucionau, sinó que també guanyareu tots es partits que jugueu.

    ResponElimina
  2. Aixo es objectiu que tenim, per aixi la pròxima temporada poder estar allà d'alt lluitant per pujar; mos anirà molt millor si mos fan poc gols en contra.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però vosaltres també neu de fer qualcun de gol, jajajaja.

      Elimina
    2. Això es clar es nostre objectiu es marcar gols i que mos facin als menys possible per aixi anant guanyant partit.
      Aquest any ha estat el nostre punt feble als gols en contra.

      Elimina
  3. Molt bon exercici, segur que l'any que ve pujau!! L'important es detectar els errors i corregir-los.

    ResponElimina